Regen? Welke regen? Als je voor je activiteit een festival-achtige opzet kiest, dan laat je je door de weersomstandigheden niet zomaar uit het veld slaan. Toch? En dus ging Cultuur in de Wijk afgelopen vrijdag gewoon door… in het Twistvlietpark. Ondanks wat buien, hier en daar. En wat was het weer een toffe avond!

Iedereen welkom!

Samen met de jongeren, een paar ouderen én kunstenaars dachten we na over de vragen/thema’s ‘waar kun je wonen?’ en ‘waar vind je inclusiviteit?’. Alle ideeën bij de thema’s brachten we in beeld met kleurrijke wordclouds en collages. Ook ‘bouwden’ we huizen waarin iedereen welkom is, want: inclusiviteit. Oh ja… én we deden de Mannequin Challenge. We doen ons best om de beelden daarvan binnenkort te delen!

Vier op een rij

Op de uitkomsten van deze avond bouwen we op 3 juni verder, tijdens de derde avond van Cultuur in de Wijk in Stadshagen. Want de bedoeling is dat we steeds dichterbij het uiteindelijke thema komen voor het kunstwerk of de artistieke productie die we samen willen neerzetten. Wat we op 3 juni precies gaan doen? Dáár kom je alleen achter wanneer je meedoet. Zelfde plaats, zelfde tijd: je vindt ons gewoon weer in het Twistvlietpark in Stadshagen vanaf 19:00 uur. Vlakbij het Cultuurhuis.

Komende week zijn we er niet, trouwens. Vrijdag 27 mei 2022 slaan we over vanwege het Hemelvaartweekend. Maar daarna zijn we gewoon weer terug met vier vrijdagavonden op een rij!

Bekijk hieronder een fotoverslag van afgelopen vrijdag: